​  

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Bliv ringet op

​Ønsker du at blive ringet op med et godt tilbud. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om vestjysk smede og co-rør

​Hos Vestjysk Smede • VVS • Blik og CO-RØR Blik & VVS udfører vi alle former for VVS & blikopgaver, smedearbejde og servicering af oliefyr i blandt andet Lemvig, Thyborøn, Struer og Holstebro.

I 1987 startede Peter Schjøtz Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S op, og i 2016 købte Alexander Bjerre Jeppesen sig ind i virksomheden. De valgte i sommeren 2017 at købe aktiverne fra CO-RØR Blik & VVS, og i den forbindelse at starte en afdeling op i Struer.

​​

vestjysk smede vvs & blik a/s i bøvling ved Lemvig

Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S udfører traditionelt smedearbejde, vi arbejder med vedvarende energi, VVS og blikkenslagerarbejde og oliefyrsservice fra værkstedet i Bøvlingbjerg. Desuden arbejder vi med beslag, stål- og spær-konstruktioner samt reparation af landbrugsmaskiner og inventar. 

Herudover kan vi som smed være behjælpelig med fremstilling af altaner, bygningsstål og trapper efter mål, hvor vi gerne hjælper med ideer.

Kontakt os på telefon 97 88 50 80 eller på e-mail: info@vestjysk-smede.dk, hvis du ønsker vejledning og et uforpligtende tilbud.

co-rør blik & vvs i Struer

CO-RØR Blik & VVS udfører alle former for VVS- og blikarbejde fra værkstedet i Struer. Vi har erfaring med servicering af private kunder, nybyggeri og større projekter, og er også behjælpelig med specialopgaver.

Kontakt os på telefon 97 85 48 70 eller på e-mail: info@co-roer.dk, hvis du ønsker vejledning og et uforpligtende tilbud.

Vores målsætning for hele virksomheden er altid at udføre vores håndværk i høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om vores ydelser her på hjemmesiden.​

Firmainfo​

​Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S

CVR: 29149267

CO-RØR 

CVR: 29149267

Kontakt

Vestjysk Smede:​

Telefon: 9788 5080

Mail: info@vestjysk-smede.dk

CO-RØR:

Telefon: 9785 4870

Mail: info@coroer.dk