Om Vestjysk Smede og CO-RØR

​Hos Vestjysk Smede • VVS • Blik og CO-RØR Blik & VVS udfører vi alle former for VVS & blikopgaver, smedearbejde og servicering af oliefyr i blandt andet Lemvig, Thyborøn, Struer og Holstebro.

I 1987 startede Peter Schjøtz Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S op, og i 2016 købte Alexander Bjerre Jeppesen sig ind i virksomheden. De valgte i sommeren 2017 at købe aktiverne fra CO-RØR Blik & VVS, og i den forbindelse at starte en afdeling op i Struer.​

VESTJYSK SMEDE VVS & BLIK A/S I BØVLING VED LEMVIG

Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S udfører traditionelt smedearbejde, vi arbejder med vedvarende energi, VVS og blikkenslagerarbejde og oliefyrsservice fra værkstedet i Bøvlingbjerg. Desuden arbejder vi med beslag, stål- og spær-konstruktioner samt reparation af landbrugsmaskiner og inventar.​

Herudover kan vi som smed være behjælpelig med fremstilling af altaner, bygningsstål og trapper efter mål, hvor vi gerne hjælper med ideer.

​Kontakt os på telefon 97 88 50 80 eller på e-mail:info@vestjysk-smede.dk, hvis du ønsker vejledning og et uforpligtende tilbud.

CO-RØR BLIK & VVS I STRUER

CO-RØR Blik & VVS udfører alle former for VVS- og blikarbejde fra værkstedet i Struer. Vi har erfaring med servicering af private kunder, nybyggeri og større projekter, og er også behjælpelig med specialopgaver.

Kontakt os på telefon 97 85 48 70 eller på e-mail: info@co-roer.dk, hvis du ønsker vejledning og et uforpligtende tilbud.

Vores målsætning for hele virksomheden er altid at udføre vores håndværk i høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om vores ydelser her på hjemmesiden.​​

☎ Bliv ringet op

​Ønsker du at blive ringet op med et godt tilbud? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Følg med i hvad der rør sig i virksomheden, og se

nogle af vores anmeldelser fra glade kunder

Gå til Facebooksiden

Vestjysk Smede VVS og Blik ApS

​Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S

CVR: 29149267​

Tangsøga​de 55, 7650 B​øvlingbjerg

Telefon: 97​ 88 50 80

Mail: info@vestjysk-smede​.dk

CO-RØR

CO-RØR

CVR: 29149267

7600​ Struer

Telefon: 97 85​ 48 70

Mail: info@coroer.​dk