​  

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Bliv ringet op

​Ønsker du at blive ringet op med et godt tilbud. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Smed udfører smedearbejde til konkurrencedygtige priser i lemvig struer og holstebro

​Hos Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S udfører vi alle former for smedearbejde i blandt andet Lemvig, Thyborøn, Struer og Holstebro. Vores målsætning som smed er, at vi altid skal udføre vores håndværk i høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Ud over traditionelt smedearbejde, arbejder vi blandt andet også med vedvarende energi og VVS samt blikkenslagerarbejde. Desuden arbejder vi med beslag, stål- og spær-konstruktioner samt med reparation af landbrugsmaskiner og inventar. Du kan læse mere om vores ydelser her på siden.

Herudover kan vi som smed være behjælpelig med fremstilling af altaner, bygningsstål og trapper efter mål, hvor vi gerne hjælper med ideer.

vestjysk smede har 30 års erfaring som smedefirma i bøvling ved lemvig

Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S blev etableret i 1986, og det betyder, at vores virksomhed har 30 års erfaring. Dertil kommer en løbende videreuddannelse af vores dygtige smede og svende, som sikrer, at vi altid kan tilbyde kvalitetsløsninger.

Vi bruger med andre ord mange ressourcer på at afdække den enkelte kundes behov, og vi har samtidigt et stort fokus på at overholde vores aftale. Desuden er vi altid klar til at vejlede om de nyeste muligheder inden for smedearbejde.

Vi er EN1090 certificeret smedevirksomhed

Den 01.07.2014 blev det et krav fra myndighedens side af, at den virksomhed, der fremstiller bygnings- og anlægsstål skal CE-mærke deres varer.

Ifølge gældende lovgivning skal virksomheden mærke stålet efter EN 1090-1:2009+A1:2011 og EN 1090-2. Vi er godkendt og certificeret til at levere inden for ovenstående til og med EXC 2. Få vejledning og et uforpligtende tilbud med garanti – se vores byggevarecertifikat her.

Vi står inde for tryghed, sikkerhed og garanti, men hvis du alligevel bliver utilfreds, kan du klage til Håndværkets Ankenævn. Læs mere her.

Kontakt os på telefon 97 88 50 80 eller på e-mail info@vestjysk-smede.dk, hvis du ønsker vejledning og et uforpligtende tilbud.

Smuk harmoni af udført smede- og blikkenslagerarbejde.​

Firmainfo​

​Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S

CVR: 29149267

CO-RØR 

CVR: 29149267

Adresse

​Tangsøgade 55

7650 Bøvlingbjerg

Fabriksvej 42

7600  Struer

Kontakt

Vestjysk Smede:​

Telefon: 9788 5080

Mail: info@vestjysk-smede.dk

CO-RØR:

Telefon: 9785 4870

Mail: info@coroer.dk