​  

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Bliv ringet op

​Ønsker du at blive ringet op med et godt tilbud. Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

spar penge med en Varmepumper​ i midt og vestjylland

Luft til vand-varme, jordvarme og luft til luft-varme kaldes under et for varmepumper. Et varmepumpeanlæg kan evt. kombineres med et solcelleanlæg til produktion af strøm, så driftsudgifterne til varmepumpen reduceres.

DET KAN BLIVE DYRT AT SPARE på sin varmeregning

Udvalget af varmepumper på markedet er stort og noget uoverskueligt. Som forbruger skal man være opmærksom på, om den varmepumpe, man ønsker at købe, opfylder ens behov, og ikke mindst om den gør det på et økonomisk forsvarligt niveau.

Vi forhandler kun de bedste varmepumper, som findes på Energistyrelsens positivliste, så er du sikker på, at din varmepumpe yder det bedst mulige og giver dig billig varme i mange år fremover.

miljørigtig varme med jordvarme

Ved etablering af jordvarme graves der jordslanger ned i frostfri dybde. Varmen fra jorden optages af den væske, som pumpes rundt i slangerne. Inde i huset installeres selve pumpen, som modtager og overfører varmen fra jorden til det eksisterende varmeanlæg.​

spar penge med en Luft til vand varmepumpe

Har du ikke pladsen til nedgravning af jordslanger, eller vil du bare ikke have gravet hele haven op, så er installering af en luft til vand-varmepumpe måske en bedre løsning.

I stedet for nedgravede slanger består udedelen her af en stor ventilator, der konstant sender luft gennem en køler, som optager varmen. Varmen sendes til selve varmepumpen, som installeres indendørs, denne del sluttes til det eksisterende varmeanlæg.

Luft/vand varmepumpe har i de seneste år gennemgået en kraftig udvikling, og nærmer sig i dag jordvarme i effektivitet.

BILLIG VARME MED EN LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE

En mere enkel løsning er etablering af en luft/luft varmepumpe. Denne løsning egner sig kun som supplement til andre varmekilder i de fleste almindelige boliger, men i sommerhuset er det den helt ideelle opvarmningsform. Udedelen fungerer som luft/vand varmepumpen, mens den indvendige del afgiver varme via en ventilator direkte til det rum, som ventilatoren er monteret i.

SPAR OP TIL 50 % PÅ DIN VARMEREGNING MED EN VARMEPUMPE

Er din varmekilde i dag et ældre oliefyr, er der penge at sparre med en varmepumpe. Du kan nedsætte dit varmeforbrug med ca. 50 % ved at opsætte en varmepumpe frem for at forsætte med et oliefyr. Hvilken varmepumpe-løsning, der passer bedst til dig og dit hus, står vi altid klar til at rådgive dig om. Kontakt os og få en uforpligtende snak om energirigtige og økonomiske varmekilder.

SE DE AKTUELLE TILBUD OG FÅ MERE INFORMATION OM VARMEPUMPER TIL DEN LILLE BOLIG - KLIK NEDENFOR​

Se Varmepumper hos Bosch:

www.bosch-climate.dk/produktside/varmepumper

Firmainfo​

​Vestjysk Smede • VVS • Blik A/S

CVR: 29149267

CO-RØR 

CVR: 29149267

Adresse

​Tangsøgade 55

7650 Bøvlingbjerg

Fabriksvej 42

7600  Struer

Kontakt

Vestjysk Smede:​

Telefon: 9788 5080

Mail: info@vestjysk-smede.dk

CO-RØR:

Telefon: 9785 4870

Mail: info@coroer.dk